Skydda mobilen under träningen

Mobilen kan vara ett fantastiskt hjälpmedel till din träning. De finns en uppsjö av appar som gör alltifrån att mäta din puls till att hålla reda på antalet reps. Ett problem med att använda mobilen vid träning är att det tenderar att bli lite skakigt, detta gäller framför allt vid löpning. Så klart finns massor av produkter som håller mobilen i schack under träningen.

Ett tillbehör är en väska som träs runt midjan. Där ligger mobilen tryggt istället för att studsa omkring i din ficka. Ett annat alternativ är armband som har en inbyggd mobilhållare. Det gör att mobilen inte bara sitter tryggt, utan den är också tillgänglig så att du enkelt kan titta på GPS, pulsmätare, temporäknare eller vad du nu vill använda den till. Ett tillbehör som håller din mobil stilla är ett underskattat verktyg som både ökar mobilens hållbarhet och samtidigt minskar risken att den åker i marken eller golvet.

Det finns liknande produkter till när du ska ut och cykla. Enda skillnaden är att skyddet fästs på styret. Det finns även 100 % vattentäta skydd om du verkligen vill ha med dig mobilen i badet, vattenskotern eller på surfbrädan.