Logotyp-appar för företagaren

Om du vill förmedla ditt varumärke redan i en första kontakt med kunder och fans är en logotyp A och O. Att skapa en logotyp kan vara svårt att lyckas med på egen hand, speciellt om du inte har några estetiska egenskaper, men tack vare alla mobiltillbehör som nu finns är skapandet lekande lätt. Det finns mängder med olika applikationer som du kan använda dig av för att snabbt och enkelt skapa en logotyp som verkligen drar uppmärksamheten till sig.

Fördelen med att använda sig av en app är att du inte behöver ha några tidigare kunskaper eller förståelse för design. Apparna är framtagna för att kunna användas av noviser som ännu inte har fått ut sin logotyp på marknaden. Det är dock viktigt att vara medveten om att applikationerna endast är till för logotyp-skapande och sällan erbjuder fler tjänster än så. Vill du vara säker på att få bästa möjliga service i samband med ditt varumärkesskapande, rekommenderar vi att du väljer en professionell varumärkesbyrå istället.

Bästa apparna för att skapa en logga

Vi har finkammat marknaden på mobiltillbehör och appar och valt ut de bästa applikationerna för den som vill förstärka sitt varumärke. Apparna kan med fördel laddas ner till både iOS och Android och gör det enkelt för dig att komma igång.

Logo Marker Plus

Logo Marker Plus är en applikation som riktar sig till dig som vill skapa originella logotyper till ditt företag. Här får du ta del av tusentals olika grafiska element såväl som mönster och allt utan att behöva betala en enda krona. Logo Marker Plus har dessutom ett flertal olika kategorier som du kan välja mellan, för att på så sätt hitta just din personliga stil. Vill du göra en mer avancerad logga där du själv bestämmer färger, filter eller kreationer finns även detta tillgängligt.

Logo Generator & Logo Maker

Med hjälp av Logo Generator & Logo Maker kan du skapa fina och professionella loggor till ditt varumärke. Appen erbjuder allt du behöver för att kunna skapa en fin logotyp som är enkel att använda sig av och som kommer att göra intryck på potentiella fans och kunder. Logo Generator & Logo Maker är ett utmärkt val för alla noviser utan erfarenhet och erbjuder över 2 000 olika element som kan anpassas och redigeras efter önskemål. Här finns även 100 olika teckensnitt såväl som textredigering och mycket mer.

Logo Foundry

Ytterligare en varumärkesapp som vi ska titta närmare på är Logo Foundry. Logo Foundry är en applikation som är framtagen för att ge dig en professionell och stilren logga som ligger helt rätt i tiden. Här hittar du verktyg som gör det möjlighet att formatera olika logotypelement på ett snabbt sätt, men du kan också addera ett flertal detaljer och ändra färger efter önskemål. Logo Foundry kan användas av människor utan någon tidigare egenskap, men passar också bra för professionell användning.