Mobiltillbehör för proffsfilmaren och fotografen!

Det kan vara riktigt roligt att fotografera och med dagens mobiler får man hög bildkvalitet! Ska man ta bra bilder med mobilen, är det som med alla kameror viktigt med vinkel, ljus och position.

Smarta tripods och stativ

En mobilkamera finns i alla mobiltelefoner idag, som i Iphones eller Android-mobiler. Precis som med en vanlig professionell kamera har mobilen en knapp för fördröjning av bildtagning. Bilder kan kräva att man har händerna fria, som till exempel när man skaffar ett fäste för mobilen när man kör bil och kan se mobilen i ett bra läge. Tar man bilder med fördröjning, kan man även behöva ha kameran i rätt höljd. Då kan man köpa sig en smart tripod som är en trebent anordning att fästa mobilen på. Det smarta med en tripod, är att den går att ställa in på höjden samt vinkla med en rörlig arm för önskad bildvinkel. Vill man använda mobilen för filmer att ladda upp till Youtube, kan man skaffa sig en flexibel mindre mobilhållare med en böjbar arm som går att ställa om. När man filmar med mobilen till sin kanal på Youtube, kan man behöva optimera den digitala närvaron genom en smart webbyrå som även kan hjälpa till att öka en försäljning! En mindre ledad hållare med en böjbar arm, kan även ha en smart klämma för att kunna fästa på valfri yta.

Apai Genie – den intelligenta hållaren!

En ny smart innovation som är baserad på AI, även kallat artificiell intelligens, är en smart hållare med 360 graders automatisk objektsökning för mobilen. Med AI kan man få Apai Genie att följa objekt eller ansikten, samt att den ser till när bilder och film ska tas vid rätt tillfälle och tidpunkt man önskar. Apai Genie är en perfekt hållare som ihop med en smart app passar perfekt för att filma klipp till Youtube eller för att fota automatiskt när man önskar!