Smarta mobiltillbehör

Många äger idag en mobiltelefon och äger man en egen, kan det vara bra att ha smarta tillbehör till mobilen som både kan vara praktiska och snygga. Mobiltillbehör kan vara allt från laddare och mobilskal, till mobilhållare eller till exempel skyddsetui.

Tekniska tillbehör till mobilen

Ett av de viktigaste tillbehören man behöver till mobilen är laddare. Den vanligaste laddaren är den med sladd och dessa finns anpassade till både Androidtelefoner och Iphones. Sladdarna på laddaren kommer i olika längder och färger. Det finns även riktigt smarta Qi-laddplattor i snygga utföranden som är helt trådlösa och även blir en liten snygg inredningsdetalj. Man lägger bara mobiltelefonen på plattan så sköter den effektivt laddningen av mobilen. Laddaren har stöd för alla trådlösa produkter, så man kan även ladda annat. Är man ute på vandring är mobiltelefonen viktig om något skulle inträffa. Då kan man skaffa sig en hopvikbar solcellsladdare som kan ladda mobilen även där det inte finns vägguttag. Om man äger ett företag som specialiserar sig på vissa produkter, som exempelvis just mobiltillbehör eller annat, kan det vara praktiskt att få hjälp med smarta företagstjänster som fakturering, inkassokrav eller reskontrahantering. När det kommer till fler tekniska tillbehör för mobilen, finns det även spännande VR-glasögon man kan integrera med mobiltelefonen!

Smarta och innovativa uppfinningar till mobilen

När man pratar med sina nära och kära i videosamtal, kan det vara knepigt att ställa telefonen så att händerna är fria. Då ska man skaffa en mobilhållare och de finns i många olika utföranden. En av typerna kallas “tripod” och består av tre rörliga ben som man kan ändra läge på. En tripod används även till kameror. Sedan finns det andra modeller som en enda lång böjbar arm eller en fast cirkel med klämma. Mobilen kan alltid bli extra personlig genom att köpa ett riktigt snyggt och unikt skal till den! Nu finns det ett enormt stort utbud av mobilskal och bara fantasin sätter gränser.