Mobiltillbehör för dig på språng

I dagens hektiska samhälle finns det många som ständigt är i rörelse och på väg någonstans. Kanske pendlar man till skola eller jobb, åker på affärsresor och sover borta. Därför strävar många efter att förenkla tiden borta så mycket som möjligt och få tiden på språng att kännas så “hemma” som möjligt. Det kan röra sig om mobiltillbehör som förenklar rent praktiskt, gynnar arbetet eller som ger det där lilla extra på fritiden. Därför kommer här några exempel på mobiltillbehör som kan hjälpa tillvaron hemifrån.

Hörlurar eller headset som passar ens behov

För pendlaren eller den som reser på många affärsresor, kan det vara mycket värt att skärma av omvärlden och lyssna på en bra podd eller favoritmusiken. Det finns en uppsjö olika modeller av hörlurar så det gäller att välja en med omsorg. Som företagare på språng behöver man kanske vara kontaktbar större delen av dygnet, och då kan det vara värt att spendera lite extra på ett riktigt bra headset, öronsnäckor eller hörlurar. För företagare kan det vara svårt att hinna med allt det administrativa och det sista man vill lägga tiden på är att jaga inbetalningar för obetalda fakturor. Här är ett alternativ att sälja faktura för att på ett smidigt sätt slippa detta moment, till en så bra kostnad som möjligt.

Se till att inte bli utan batteri

För att se till att man inte står utan batteri under långa turer utan laddningsmöjligheter, är det alltid bra att ha någon form av powerbank med sig. Powerbanks gör det möjligt att ladda mobilen utan eluttag i närheten, och dessa finns i många olika former. Smidiga varianter finns där dessa är inbyggda i mobilskal eller i plånböcker, vilket minimerar risken för att glömma powerbanken hemma.

Smått och gott för bekvämlighetens skull

För att övergå till något roligare, så vill man givetvis få det lika underhållande på fritiden borta som hemma. Att ofta bo på hotell är något många snabbt tröttnar på, då man ofta har begränsat med bagage med sig. Därför kan lite extra underhållning som får en att känna sig som hemma vara guld värt. Detta kan underlättas med följande tillbehör:

  • Ställ till mobil eller surfplatta så man enkelt kan se på film eller enklare arbeta och slippa hålla enheten.
  • Bärbar Bluetooth-högtalare för att lyssna på musik eller se på film via mobiltelefonen på hotellrummet.
  • Chromecast. Den här skiljer sig en del då det kanske inte riktigt klassas som ett mobiltillbehör. Man kopplar en chromecast till tv:n och kan på så vis visa upp bilder, filmer eller annat man streamar via telefonen direkt på tv-skärmen. Spenderar man mycket tid på hotell innebär det kort och gott att man kan se det mesta man har tillgång till via mobilen på en tv-skärm istället.

Med ovan nämnda förslag på mobiltillbehör hoppas vi att tiden hemifrån kan spenderas så smidigt och trevligt som möjligt.