Mobiltillbehör för företagare

Att vara företagare är något många kopplar till stress och press. Men eftersom det är något vi idag är medvetna om så finns det en hel del tillbehör och verktyg på marknaden som är framtagna för just företagare. Det finns en del saker som underlättar för företagare, och i det här inlägget har vi samlat några tips på tillbehör till mobilen som underlättar för företagare.

Laddare

Att ha tillgång till en laddare till telefonen är viktigt för alla. Men särskilt för företagare eftersom risken finns att man som företagare kan missa viktiga samtal eller möten om man råkat glömma laddaren hemma. Därför kan det vara en bra idé att investera i en laddare du har på hemmaplan och en laddare du kan ta med dig på jobbet. En annan sak som underlättar enormt är att ha en powerbank. En powerbank är en portabel laddningsstation. Du laddar din powerbank med ström och kan ha med dig den i din väska. När din mobiltelefons batteri börjar att ta slut kan du enkelt ladda din telefon med hjälp av din powerbank.

CRM-system

Många kanske inte har hört talas om ett CRM-system förut. CRM är en förkortning av “Costumer Relationship Management” och är ett användbart system för företagare. Med hjälp av ett CRM system får du en överblick över dina kunder och kan aktivt bygga en relation med dem. Eftersom kundrelationer är en stor och viktig del av ett lyckat företagande kan det vara värt att investera i ett CRM-system till ditt företag. Ett CRM-system är ett sorts IT-system du kan använda på din mobiltelefon eller på din dator. Du kan bygga upp ditt CRM-system efter ditt behov eftersom det kan inkludera kundrelationer men också marknadsstrategier, kundsupport och analyser.

Headset

Ett annat sorts mobiltillbehör som är användbart för företagare är headset. Ett headset fäster du i örat och kan lyssna på samtal samtidigt som det har en mikrofon inbyggt i sig, vilket möjliggör att du kan ta samtal även när du har händerna fulla och är på språng. Det finns flera olika sorters headset på marknaden. Både de som består av hörsnäckor som sitter i örat och den sorten som sitter på örat.

Mobilhållare

Att ha en stabil mobilhållare är något som är användbart för den företagare som behöver göra flera saker samtidigt. När en mobilhållare sitter stabilt på till exempel ditt skrivbord kan du dessutom få en bättre ergonomi när du ska använda dig av din mobiltelefon i ditt jobb. Det är också praktiskt med en mobilhållare när du ska hålla ett digitalt möte på din mobiltelefon.

Korthållare

Många mobiltelefoner behöver något sorts skydd eller fodral. En del mobilskal har kortfickor i sig medan du till andra behöver köpa en korthållare. Oavsett vilket format du föredrar så är korthållare något som är användbart för företagare eftersom det hjälper dig att hålla ordning på dina olika kort och du har dem samlade på ett och samma ställe.